Design

Factory

Proizvodi od pleksiglasa

Proizvodi od pleksiglasa (klirita) našli su veliku primenu u reklamnoj industriji. Pleksiglas se najviše koristi za izradu info tabli, raznih držača (cenovnika, flajera, brošura..), raznih postolja i stalaka, govornica, polica, kutija, plaketa, privezaka, nakita i slično. Peksiglas je dostupan u nekoliko boja i debljina. Najčešće se koristi providni pleksiglas jer je on praktično imitacija stakla, a dosta je pogodniji za obradu i daleko je otporniji na lom. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice kada su proizvodi od pleksiglasa u pitanju slobodno nas kontaktirajte , a mi ćemo dati sve od sebe da vam detaljno objasnimo prednosti koje pleksiglas ima sa ciljem da zajedno dođemo do najboljeg rešenja.

Držači

Držači od pleksiklasa (klirita) su savršen izbor za prezentaciju vaših proizvoda. Veoma su laki i stabilni, zauzimaju malo prostora, stoje neposredno pored proizvoda, na proizvodu, stolu, promo pultu ili gde god želite da se vidi vaša reklama. Mogu biti u različitim oblicima i dimenzijama, lako se menja postojeća reklama, tako da jednom kupljeni proizvod zamenom reklame možete koristiti nebrojano puta. Savršeni su za izlaganje fotografija,  reklama, obaveštenja, cenovnika, tehničkih podataka i slično. Svoju primenu nalaze u maloprodajnim objektima, restoranima, hotelima, turističkim agencijama...

Izlaganje proizvoda

Proizvodi od pleksiglasa (klirita) su odličan izbor kad je izlaganje proizvoda u pitanju. Lako se obrađuju tako da se u potpunosti mogu prilagoditi vašem proizvodu. Ukoliko proizvod ne treba da se dodiruje onda je predlog da se napravi kutija od pleksiglasa (sa ključem ili bez) tako da će prozvod koji se izlaže biti potpuno zaštićen. Koji god proizvod da izlažete slobodno nam se obratite kako bi smo zajedno našli najbolje rešenje. Stalak od pleksiglasa može da bude u bilo kojoj dimenziji i u nekoliko različitih boja. Takođe proizvod koji se reklamira može naknadno da se osvetli ili izgravira što daje poseban efekat.

Police

Police od pleksiglasa (klirita) zbog modernog izgleda sve češće se koriste kako u maloprodajnim objektima tržnih centara tako i u opremanju enterijera stambenih jedinica. Kada je dizajn u pitanju mogućnosti su praktično neograničene tako da možete napraviti elegantne i unikatne police koje će se savršeno uklopiti u vaš prostor.

Govornice

Govornice od pleksiglasa (klirita) se najčešće koriste na kongresima, prezentacijama, konferencijama za štampu i sličnim događajima. Veoma su stabilne i mogu biti brendirane štampom ili laserskom gravurom. Mogu da budu u raznim oblicima i dimenzijama u zavisnosti od vaših potreba. Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte kako bi smo zajedno došli do najboljeg rešenja.

Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers