Design

Factory

Promo oprema

Sastavni element svih tipova promocija. Veliki izbor proizvoda, koji će vašu ideju približiti krajnjem potrošaču na najbolji mogući način. Sastavni su deo svake prezentacije, izložbe, sajma, press konferencija itd. Svi proizvodi iz grupe PROMO OPREMA se lako montiraju i demontiraju, i izuzetno su laki za prenošenje.
Elementi koji čine promo opremu su:

Roll UP – idealan način da prezentujete vašu firmu ili proizvod. Svojom zastupljenošću postaje nezamenljiv deo promo opreme. Namenjen kako za indoor tako i za outdoor aplikacije. Dostupan u dimenzijama: 0,85m x 2m, 1m x 2m, 1,20m x 2m, 1,50m x 2m.

X BANNER – čini konstrukcija futurističkog izgleda, ceradno platno štampano u punom koloru i torba. Dimenzije Š 0,60m x H 1,54m.

PROMO PULT – nudimo Vam više tipova promo pulteva, sačinjenih od najkvalitetnijih materijala, a kvalitet garantuje dugotrajnu upotrebu. Velike površine namenjene za aplikaciju digitalne štampe, čine ova pult veoma atraktivnim. Izuzetno je laka montaža i demontaža. Isporučuje se sa veoma praktičnom transportnom torbom.

A TABLE – izuzetno stabilni displeji napravljeni od aluminijuma sa klik-klak ramom, izuzetno zahvalni za brzo i lako menjanje postera. Sve table imaju foliju debljine 1mm, namenjenu za zaštitu postera od spoljnih uticaja. Dostupne su u B1 i B2 formatu.

POP UP WALL – idealno rešenje da vašu poruku prenesete jasno i „GLASNO“! Lako prenosivi bilbord napravljen je od aluminijuma, koji svojom konstrukcijom više nogo lak za montažu i demontažu.

PROMO ZASTAVE – atraktivan način outdoor oglašavanja. Dostupne su u visinama od 2m, 3m i 4m. Lako se postavljaju na čvrstu, mekanu i vodenu podlogu.

SNAP RAMOVI – aluminijumski klik ramovi dostupni u više dimenzija. Klik mehanizam omogućava izuzetno laku zamenu aplikacija.

DRŽAČ BROŠURA – rasklopivi držač brožura A4 formata, je sastavni deo svih promocija. Vaše brošure, katalozi, flajeri će biti dostupniji krajnjim potrošačima.

Tagovi: promo materijal, stampa, promo oprema

Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers