Design

Factory

Svetleće reklame

Svetleće reklame su izuzetno efektan vid reklame. Najčešće se koriste profilne reklame i reklame od alubonda i izrađuju se u različitim dimenzijama.

Kod profilnih reklama bok je od aluminijumskog profila dok je lice uglavnom pleksiglas na koji se postavlja štampa. 

Reklame od alubonda su veoma atraktivne, moguće ih je prosecati, što u kombinaciji sa pleksiglasom daje poseban efekat. Jedinstvene su i svaka reklama je posebna na svoj način. 

Kada je rasveta u pitanju za osvetljenje reklame se koriste fluo cevi ili led rasveta. Sa prednje strane se mogu postaviti i led diode koje rade po posebnom programu i služe za privlačenje pažnje krajnjih kupaca. Reklama sa led rasvetom je skuplja u startu od reklame sa fluo cevima, ali se razlika u ceni brzo nadoknadi jer troši znatno manje struje. Takođe led rasveta mnogo bolje prosvetljava reklamu.

Ako imate bilo kakvu nedoumicu kada su svetleće reklame u pitanju slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam pojasniti sve nedoumice i u dogovoru sa Vama doći do najboljeg rešenja.

3D svetleća slova

Frontlit reklame

Led diode

Profilne svetleće reklame

Svetleće reklame

Totemi

Totemi

Totemi su jedan od vidova reklamnih proizvoda koji mogu značajno doprineti uočavanju poslovnih objekata (benzinskih pumpi, mega marketa, industrijskih objekata itd.).

Izrađuju se kao svetleći ili nesvetleći totemi. U izradi se koriste različite vrste materijala (pleksiglas, alubond, 3d aplikacije...). U toteme se mogu ugraditi I led displeji koji daju Vašim klijentima informacije kaje Vi želite.

Totemi se izrađuju u različitim dimenzijama prema zahtevu kupaca.

3D slova

3D slova mogu biti nesvetleća i svetleća.

Nesvetleća 3D slova se najčešće izrađuju od stirodura, foreksa, foampleksa i sličnih materijala. U zavisnosti od veličine slova određuje se debljina kako bi slova bila čitljiva. Slova mogu biti u raznim bojama i veličinama i uglavnom se koriste za uređivanje enterijera.

Kod svetlećih 3D slova front je najčešće od pleksiglasa, dok se za bokove koriste pleksiglas ili aluminijumska traka. Slova su prosvetljena LED modulima i veoma su upečatljiva i privlačna. Slova mogu biti u raznim bojama i veličinama i uglavnom se koriste za spoljašnje reklame.

3D slova

3D svetleća slova

Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers